Købmand Brian Lind i den nye butik på Lucernevej.
Købmand Brian Lind i den nye butik på Lucernevej.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Randers’ niende REMA 1000 slår dørene op i slutningen af januar

Følg butikken på https://www.facebook.com/REMA1000LucernevejRanders/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser. Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse og udviklingen af økologien i samarbejde med Gram Slot. REMA 1000 er medlem af Dansk Initiativ for Etisk Handel og har flere fairtrade mærkede varer i sortimentet. REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokalkendte købmænd i spidsen for den enkelte butik. REMA 1000 har i alt 286 butikker fordelt over hele landet (januar 2017)

Købmand Brian Lind tager hul på det nye år med åbningen af sin nyopførte REMA 1000-butik den 26. januar, hvor de lokale handlende bydes inden for til stor åbningsfest i byens niende REMA 1000-butik.  

Randers’ nye købmand, Brian Lind, glæder sig til at byde Randers’ handlende velkommen i den nye, 709 kvm store REMA 1000 butik på Lucernevej 79. Butikken slår dørene op 26. januar til en butik fyldt med åbningstilbud, smagsprøver og meget andet, som købmanden endnu ikke vil løfte sløret for.

Brian Lind har klare ambitioner om, at kunderne altid skal kunne forvente friske varer, nyopfyldte hylder og personlig betjening. En ambition som deles af butikkens 30-mand store stab, der er en vigtig del af de handlendes indkøbsoplevelse:

- Vi skal være vellidte blandt de handlende og kendte for vores gode og personlige kundeservice, ligesom vi selvfølgelig altid skal kendes på friske varer af høj kvalitet til en fair pris, forklarer købmanden.

Lokalkendt og erfaren købmand

Randers’ nye købmand har med sine 23 års erfaring fra detailbranchen - heraf de sidste 11 år som REMA 1000-købmand i Risskov – et stort kendskab til REMA-konceptet, kunderne og ikke mindst rollen som købmand. Nu er tiden inde til at prøve kræfter i Randers, hvor købmanden bor med sin kone og to døtre:

- Jeg har haft nogle fantastiske år i Risskov, men nu skulle der ske noget nyt, og så var det jo oplagt at åbne butik i Randers, hvor jeg selv bor, forklarer købmanden, der samtidig understreger, at han vil tage sit købmandsmantra med sig til den nye butik:

- Jeg plejer at sige, at kunderne kommer på besøg hjemme hos mig, når de handler i min butik, og det er helt klart en tilgang til kundeservice, som jeg vil tage med mig til den nye butik på Lucernevej, siger Brian Lind.

Discount med holdning i Randers

Administrerende direktør i REMA 1000, Henrik Burkal, er glad for, at discountkæden nu kan slå dørene op til endnu en butik i Randers.

- Randers er en rigtig REMA 1000 by. De eksisterende butikker er populære, og jeg er sikker på, at Brians butik også vil blive et hit blandt de handlende i området, siger Henrik Burkal og fortsætter:

- Selvom REMA 1000 efterhånden er en stor kæde i Danmark, fortsætter vores butikker med at være lokale. Derfor har vi selvstændige købmænd til at lede og styre den enkelte butik. På den måde sikrer vi, at vores butikker bliver drevet fra hjertet med et stort ejerskab og med den lokale nærhed som højeste prioritet.

Butikken på Lucernevej 79 har åben 8-22 alle ugens dage og stiller 70 parkeringspladser til rådighed hvoraf de sidste tre er forbeholdt handicapparkering med plads til handicapbus.

 

Publiceret: 10. Januar 2017 14:39
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Din avis Randers

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere