Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Den mest kompetente

Om: Peter Enevoldsen

Alder: 55 år.

 

Aktiv karriere: Aalborg Freja, AaB, Borussia Mönchengladbach, LASK Linz i Østrig og Nørresundby.

 

Trænerkarriere:

 

2002-2005 Assistenttræner i Viborg FF

 

2005-2011 Træner i Thisted

 

2011-1. januar 2917 Assistenttræner i Sønderjyske

 

Januar 2017: Assistenttræner i Randers FC

Rutineret herre hentet som afløser for Thomas Thomasberg

55-årige Peter Enevoldsen, tidl. AaB-spiller og tidl. prof. i både vesttysk og østrigsk fodbold, er ny assistenttræner i Randers FC. Han erstatter Thomas Thomasberg, der er blevet cheftræner i Hobro IK i 1. division.

Enevoldsen, der i sæson 2015-2016 som assistent for Jacob Michaelsen var med til at vinde sølv til sønderjyderne og er hentet til Randers et halvt år før kontraktudløb, blev præsenteret ved Randers FC's første træningspas mandag formiddag, og nyheden fra Randers FC er blevet modtaget positivt fra alle sider.

Med aftalen med Randers FC, der gælder frem til sommeren 2019, genforenes Enevoldsen med Randers FC's sportschef Ole Nielsen, der som Enevoldsen er nordjyde og har en fortid i Sønderjyske.

Da Ole Nielsen i sommeren 2010 kom til Sønderjyske som sportschef efter nogle år i Blokhus, hentede han Peter Enevoldsen ind som assistenttræner.

Inden da havde Peter Enevoldsen i 2002-2005været assistenttræner i Viborg FF og var fra 2005-2011 træner i Thisted.

Nu er Nielsen og Enevoldsen så atter sammen, og for Peter Enevoldsen betyder det, at han sparer en hel del timer med hensyn til transport, da det bliver noget nemmere for ham at tage turen fra Aalborg til Randers fremfor at køre Aalborg-Haderslev.

Den mest kompetente

Ole Nielsen glæder sig til gensynet med Enevoldsen. Og er sikker på, man har fundet den rette mand.

"Vi gik efter den mest kompetente afløser for Thomasberg, og Peter har hele tiden været vores førsteprioritet. Jeg kender ham indgående fra tiden i Sønderjyske og ved, vi får en fagligt dygtig træner og en rigtig hyggelig fyr ind. Han er en rigtig humørbombe, som er meget vellidt af spillertruppen," siger Ole Nielsen, der har gået efter en assistent, der kan sparre med og udfordre cheftræner Ólafur Kristjansson.

"Det har ikke været en kegleflytter, vi er gået efter, og Ólafur var heller i tvivl om, at vi skulle gå efter Peter," siger Ole Nielsen, der samtidig sender en hilsen til Sønderjyske, der imødekom Enevoldsens ønske om at komme ud af kontrakten et halvt år før tid.

Hovedpersonen med bopæl i Aalborg glæder sig til de nye udfordringer.

"Randers FC har en virkelig spændende trup med mange muligheder. Ambitionerne om at være en permanent del af toppen tiltaler mig, og jeg glæder mig til at komme i gang med et rigtigt spændende forår. Jeg kommer med en masse idéer til forhåbentlig at tage endnu et skridt opad fodboldmæssigt," lyder det fra Peter Enevoldsen.

"Selvom jeg er blevet en ældre herre med næsten 300 liga-kampe i bagagen, er jeg ikke en tør og kedelig kiks. Jeg har en masse erfaring at bidrage med, men derudover gør jeg rigtig meget ud af at sprede godt humør og lægger en dyd i god mandskabsbehandling. Og så har jeg da i tidens løb fået en del point på det fede stadion i Randers, og det håber jeg da, at jeg bliver ved med," siger Peter Enevoldsen.

Publiceret: 11. Januar 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Din avis Randers

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere